Support

Takuu

Yleistä

Ole hyvä ja rekisteröi tuotteesi ja Roland Scandinavia tarjoaa sinulle pidennetyn takuuajan. Tuote tulee rekisteröidä 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Ole hyvä ja ilmoita ostopäivä ja sarjanumero. Takuuaika alkaa ostopäivästä ja on seuraavan pituinen.

  • 10 vuotta: HP-504/506/508/603/605, LX-15e/7/17/HPi-50e, DP603, GP607 ja KF-10
  • 5 vuotta: BOSS pikkupedaalit
  • 5 vuotta: RG-flyygeli, V-Piano Grand, V-Piano, C-330, C-380
  • 3 vuotta: Roland- ja BOSS-tuotteet
  • 2 vuotta: Roland System Group -tuotteet
  • 2 vuotta: Tarvikkeet

Roland Scandinavia myöntää takuun sekä teknistä tuotetukea kaikille Roland-, BOSS-, ja Rodgers-tuotteille, jotka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä. Pohjoismaiden (Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska) ulkopuolelta ostetut tuotteet eivät kuulu takuun ja tuotetuen piiriin. Varmista takuuehdot huolellisesti jos harkitset soittimen hankintaa Pohjoismaiden ulkopuolelta.

Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheistä johtuvat viat. Takuu ei kata tuotteen kuljetuksesta huoltoon aiheutuneita kustannuksia. Takuun piiriin eivät kuulu vääränlaisesta käsittelystä, käytöstä tai kulumisesta aiheutuneet viat. Kaiutinelementit eivät kuulu takuun piiriin. Takuukorjaukset suoritetaan Roland Scandinavian toimesta Rolandin valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Ylimääräinen takuu

Kun ostat Roland-, BOSS-, tai Rodgers-tuotteen, niin sen maan kauppalaki on voimassa, josta tuotteen olet ostanut. Roland Scandinavia myöntää kuitenkin ylimääräisen takuuajan ostamallesi tuotteelle, kuten yllä on mainittu, mikäli rekisteröidyt 12 kuukauden sisällä ostopäivästä, ja mikäli olet ostanut tuotteen Rolandin valtuuttamalta jälleenmyyjältä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa tai Tanskassa. Rekisteröidessäsi ostamasi tuotteen sinun on ilmoitettava sen sarjanumero, joka tämän jälkeen tarkistetaan, jotta voidaan varmentaa, että tuote on alunperin ostettu Roland Scandinavian kautta. Mikäli tuotteen sarjanumero ei löydy järjestelmästämme sinua pyydetään ottamaan yhteyttä myyjäliikkeeseen.

Muita etuja

Sen lisäksi, että saat rekisteröityessäsi lisää takuuaikaa ostamallesi tuotteelle, saat mahdollisuuden olla mukana Rolandin VIP-klubissa:

  • Mikäli haluat vastaanottaa Rolandin uutiskirjeitä ja olla ”ajan hermolla” Rolandin julkaisemista uutuustuotteista, tuote esittelyistä, mielenkiintoisista jutuista muusikoista, konserteista, tapahtumista, kilpailuista ja paljon muusta, niin klikkaa vain ”Kyllä kiitos”.
  • Saat käyttöösi ilmaisen Rolandin puhelinneuvonnan, joka on auki arkipäivisin klo 09:00 – 15:00. Puhelinnumero on 09-6824020. Tuotetuen sähköpostiosoite on: support@roland.fi


Support

Quick Links