Support

10 Vuoden TakuuKYMMENEN VUODEN ROLAND-TAKUU

Roland–digitaalipiano on tehty kestämään. Sitoutumisemme laatuun tarkoittaa sitä, että voimme luottavaisena taata pianosi olevan vapaa valmistus- ja materiaalivirheistä kymmenen vuoden ajan, alkuperäisestä ostopäivästä alkaen. Tämä takuu ei vaikuta paikallisen kuluttajansuojalain mukaisiin laillisiin oikeuksiisi.

Yleistä

a)Tämän ilmaisen takuun tarjoaa Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S, Vanha Nurmijärventie 62, 01670 VANTAA.

b)Tämä takuu koskee Rolandin HP-, LX- ja HPi-pianomalleja, jotka on ostettu 1.12.2014 jälkeen ja rekisteröity vuoden sisällä ostopäivästä. Normaali takuu on kaksi vuotta ostopäivästä. Pianomallit, jotka on julkaistu aiemmin kuin HP504, HP506, HP508, HP603, HP605, HPi-50e, LX-17, LX-7 ja LX-15e, eivät kuulu laajennetun takuun piiriin. Rekisteröimällä pianosi 12 kuukauden sisällä ostosta, saat kahdeksan takuuvuotta lisää, jolloin takuu pitenee yhteensä kymmeneen vuoteen ostopäivämäärästä lukien.

Tämä takuu koskee Rolandin DP603, GP607 ja KF-10, jotka on ostettu 1.1.2016 jälkeen ja rekisteröity vuoden sisällä ostopäivästä. Normaali takuu on kaksi vuotta ostopäivästä. Pianomallit, jotka on julkaistu aiemmin kuin DP603, GP607 ja KF-10, eivät kuulu laajennetun takuun piiriin. Rekisteröimällä pianosi 12 kuukauden sisällä ostosta, saat kahdeksan takuuvuotta lisää, jolloin takuu pitenee yhteensä kymmeneen vuoteen ostopäivämäärästä lukien.

Kun rekisteröit Roland-pianon Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S:ään, sinun tulee antaa laitteen hankintatiedot ja sarjanumero. Roland–piano tulee olla ostettu uutena valtuutetulta Roland–jälleenmyyjältä. Tämän jälkeen saat yksilöllisen rekisteröidyn käyttäjänumeron, jota voit käyttää, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme, käytät ilmaista teknistä tukeamme, tai tuot Roland-pianosi korjattavaksi.

c)Tämä takuu on voimassa ainoastaan ostoille, jotka on tehty Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S:n valtuuttamalta jälleenmyyjältä. Takuuta ei voi siirtää, eikä se ole voimassa Suomen ulkopuolelta ostetuille tuotteille, tai tuotteille, joita ei ole ostettu Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S:n valtuuttamalta jälleenmyyjältä.

d)Hyödyntääksesi takuuta, sinun pitää esittää tuotteen mukana ostotosite (lasku, kuitti), Roland–käyttäjänumerosi ja selkeä kuvaus ongelmasta MYYJÄLIIKKEELLE, josta ostit tuotteen. Myyjäsi saattaa saada luvan Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S:lta tarkistaa tuotteen oman teknisen henkilökuntansa toimesta. Muutoin tuote lähetetään valtuutettuun huoltoliikkeeseen tai Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S:ään ja palautetaan sen jälkeen myyjäliikkeeseen.

e)Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S sitoutuu oman harkintansa mukaan, joko korjaamaan tai vaihtamaan minkä tahansa osan ilman kuluja loppukäyttäjälle. Electronic Musical Instruments Roland Scandinavia A/S, harkintansa mukaan, saattaa vaihtaa pianon samankaltaiseen, joka on samanikäinen ja -kuntoinen, tai tarjota jäljellä olevaan takuuaikaan suhteutettua hyvitystä. Tälle samankaltaiselle ja -ikäiselle pianolle myönnetään vastaava takuu, kuin alkuperäisestä takuusta on jäljellä reklamaation ajankohtana. Osille, jotka korjataan tai vaihdetaan takuuna, myönnetään sama takuu, joka alkuperäisestä takuusta on jäljellä reklamaation ajankohtana.

Tämä kymmenen vuoden takuu ei päde:

a)Kosmeettiseen tai rakenteelliseen vaurioon pianon kabinetissa, joka johtuu lämpötilan vaihteluista, ilmankosteudesta, altistumisesta auringolle, tulelle tai kosteudelle (täydelliset ohjeet pianon turvalliselle käytölle ja säilytykselle löytyvät käyttöohjeesta.)

b)Komponenttien vaurioitumiseen, korroosioon tai ruostumiseen, joka aiheutuu ilmankosteudesta, lämpötilasta tai altistumisesta kosteudelle (täydelliset ohjeet pianon turvalliselle käytölle ja säilytykselle löytyvät käyttöohjeesta.)

c)Vaurioon, joka johtuu onnettomuudesta, väärinkäytöstä, kontaktista nesteen kanssa, tulesta, kosteudesta, kehon suoloista ja hien hapoista, tai muusta ulkoisesta syystä.

d)Kulumiseen tai instrumentin minkä tahansa osan (mukaan lukien koskettimet, pedaalit, kontrollit ja kytkimet) värimuutoksiin, joka johtuu normaalista ikäkulumisesta, kosteudesta, kehon suoloista ja hien hapoista.

e)Vaurioon, jonka aiheuttaa käyttö toisen laitteen kanssa.

f)Vaurioon, joka johtuu kustomoinnista tai modifioinnista kenen tahansa henkilön toimesta, joka ei ole Rolandin tai valtuutetun Roland–huoltoliikkeen edustaja.

g)Vaurioon, jonka aiheuttaa huoltotoimenpide (mukaan lukien päivitykset), jonka on suorittanut kuka tahansa muu kuin Rolandin tai valtuutetun Roland–huoltoliikkeen edustaja.

h)Kun sarjanumero puuttuu, sitä on muutettu tai peukaloitu.

Support

Quick Links