JC Jazz Chorus -sarjan kitaravahvistimet

HYVÄKSI TODETTU INNOVAATIO
SELKEÄ JA PUHDAS SOUNDI

JC-120JAZZ CHORUS

Guitar Amplifier | 120W

JC-40JAZZ CHORUS

Guitar Amplifier | 40W

Tonality over time is an everlasting dream.
Dedicated aspiration with purpose is clarity.
A solitary quest in pursuit of purity is endless.

Roland Jazz Chorus 40 vuotta

Alkuperäinen JC Jazz Chorus on peräisin vuodelta 1975. Sen tunnusomainen JC Clean -soundi ja originaali Dimensional Space Chorus -efekti ovat alusta asti olleet useiden kuuluisien kitaristien rakastamia. JC-vahvistimen ainutlaatuinen design mahdollistaa sille ominaisen puhtaan soundin.

*This picture includes prototype models.

Edelläkävijä jo vuodesta 1975

1970s
1980s
 • 1984
  JC-120H

  120W nuppi, jonka EQ:ssa on HI-TREBLE-säätö Bright-kytkimen sijaan.

 • Billy Duffy
  (THE CULT)
  Lue lisää >
 • 1984
  JC-77

  Keskiluokan vahvistin 80W teholla ja 2x12" kaiuttimilla.

 • 1986
  JC-55

  Kompakti ja helposti liikuteltava 50W vahvistin 2x12" kaiuttimilla.

1990s
 • 1992
  JC-20

  Suosittu pikkuvahvistin aidolla JC-soundilla. 20W ja 2x5".

 • Johnny Marr
  (THE SMITH etc.)
 • Gil Norton
  (PRODUCER: FOO FIGHTERS, PIXIES, ECHO & THE BUNNYMEN etc.)
 • 1996
  JC-85

  Tehokas keikkapeli. 80W ja 2x10".

 • 1997
  JC-90

  Stereo-sisäänmeno ensimmäistä kertaa JC:n historiassa. 40W ja 2x10".

 • Freddie Cowan
  (THE VACCINES)
2010s

Technical Story

Evoluutio

Jo vuoden 1975 ensimmäisestä JC-120-vahvistimesta lähtien tarkoituksena oli, ja on yhä edelleen, tuottaa erilainen sointi, kuin tavallisesta putkivahvistimesta tutuksi tullut säröytynyt soundi. Aluksi puhdas JC Clean -soundi ei ollut perinteisten putkisäröllä soittavien kitaristien mieleen, mutta vähitellen sen selkeä ja kuulas sointi kuitenkin muodostuivat korvaamattomaksi useille soittajille. JC-vahvistimen vertaansa vailla oleva soundi ja sen kestävä rakenne ovat kulkeneet musiikin evoluution matkassa aina ensiesiintymisestään lähtien. JC ei ole juuttunut meneeseen ja tarjoaa edelleen lyömättömän puhtaan soundin monilla keikkapaikoilla ja useissa studioissa.

JC Clean ja Specialized Design

Ainutlaatuisessa JC Clean -soundissa on leveä, puhdas ja kuulas sointi, sekä kunnon tehot ja tarkka reagointi. Jazz Chorus tunnetaan myös vahvistimena, joka antaa parhaan tuloksen efektipedaaleita käytettäessä. JC Clean -soundi saavutetaan kahdella kaiuttimella ja kahdella vahvistimella. Vartavasten suunnitellut vahvistimet käskevät kaiuttimia optimaalisesti ja näin selkeä sointi piirtyy terävänä ilman häviötä. Vahvistin onkin varsin tunnettu tanakasta tehosta, puhtaasta soinnista ja dynaamisesta reagoinnista uskomattomalla headroomilla.

Dimensional Space Chorus

JC Chorus -efekti on myös ainutlaatuisen kehitystyön tulos. Kaksi erillistä vahvistinta, jolloin toiseen kaiuttimeen saadaan toistumaan puhdas soundi ja toinen tuottaa jaksottaisen pitch modulaation. Näiden kahden soinnin yhteistyönä syntyy kaunis chorus. Tätä yksilöllistä ja ainutlaatuista designia kutsutaan nimellä Dimensional Space Chorus. Se on maailman ensimmäinen chorus-efekti, joka tuli tutuksi vuonna 1975 Jazz Chorus JC-120 -vahvistimen julkaisun myötä.